A BMP Építőipari Zrt. magas minőségű munkájával és ügyfélközpontú szakmai hozzáállásával meghatározó szereplője a magasépítési szektornak.

1117 Budapest, Dombóvári út 13
info@bmpzrt.com
+36 30 700 7100

 

Szolgáltatásaink

Munkatársaink, megoldásfókuszú szakmai csapatunk egy stabil, együtt fejlődő társaság. Tervezők, mérnökök, beszerzők, logisztikusok, projektmanagerek dolgoznak minden nap az elvárt végeredményért. Mindannyian a saját területük szakértőjeként tevékenykednek, hogy sikerre vigyék az adott projektet.

FIT-OUT

Az épület tartószerkezeti megépítése után a komplex befejező munkálatok elvégzésére specializálódtunk. Fit-out kivitelező munkatársaink pontos ütemezés szerint segítenek a belső terek kialakításában, a belsőépítészeti tervek személyre szabásában a logikai és technológiai sorrendet betartva. Az elektromos és épületgépészeti szakembereink a megálmodott belsőépítészeti tervekhez kapcsolódó, szakági kiviteli tervek elkészítésétől a megvalósításig a teljes folyamatot felügyelik. A padlóburkolatok, padlódobozok elhelyezése, a falburkolatok, tapéták, belső felületképzések felkerülése, a belső árnyékolók, belsőépítészeti elemek rögzítése is a feladatok közé tartoznak.

GENERÁLKIVITELEZÉS

A generálkivitelezés összetett feladatstruktúrája kiemelt projekt munkáink közé tartozik. A szolgáltatás lényege, hogy A-tól Z-ig kézben tartjuk a folyamatokat. A generálkivitelező feladata, hogy elkészüljön és elfogadásra kerüljön a tervrajz, az építkezéshez tartozó minden építőanyag a helyszínre kerüljön és minden szükséges alvállalkozó ütemezetten vegyen részt a kivitelezés folyamatában. A munkamenet során többszöri egyeztetés segítségével vehet részt a megbízó a munkában, így felügyelheti a megfelelő menetet is.

FŐVÁLLALKOZÁS

A fővállalkozói konstrukcióban az átgondolt tervezést követően a lehető legrövidebb idő alatt, a leghatékonyabban zajlik le a beruházás. A tervezési és kivitelezési csapat szoros munkáján múlik a siker, hiszen a projekt során figyelembe veszik egymás igényeit, elképzeléseit, egymás tapasztalatait és a vállalt határidőket.