A BMP Építőipari Zrt. magas minőségű munkájával és ügyfélközpontú szakmai hozzáállásával meghatározó szereplője a magasépítési szektornak.

1117 Budapest, Dombóvári út 13
info@bmpzrt.com
+36 30 700 7100

GENERÁLKIVITELEZÉS TOVÁBB FITOUT KIVITELEZÉS TOVÁBB FŐVÁLLALKOZÁS TOVÁBB

CÉGÜNKRŐL

A 16 éves múlttal rendelkező X-Pansion Kft. tevékenységének stabil fejlesztésére hívtuk életre a BMP Építőipari Zrt.-t. Magas minőségű munkánkkal és ügyfélközpontú szakmai hozzáállásunkkal cégünk meghatározó szereplő az ingatlanpiacon.

MUNKAMENETÜNK

Tervezéstől a megvalósításig

100% ügyfélözpontúság

Érvényesíthető garancia

Tervezhető költségek

FILOZÓFIÁNK

Korrekt áron, pontos határidő tartással dolgozunk, megbízóink bizalma a legfontosabb érték számunkra, melyre minden egyes munkánkkal igyekszünk rászolgálni.

Társadalmi felelősségvállalásunk

Felelősek vagyunk a társadalomért, a környezetünkért és a jövőnkért, így mindenben, amit teszünk, kiválóságra törekszünk. Célunk, hogy felelősségvállalási tevékenységünk által segítségünk minél több helyre eljusson.
Videó lejátszása

Cégünk számokban

40

elkészült projekt

20

év szakmai tapasztalat

30

munkatárs

Csapatunk

Erőnk a csapat tagjaiban rejlik. Valljuk, hogy a megrendelői igények és az elvárt, magas minőség folyamatos monitorozása az egyetlen, siker felé vezető út.

Bakonyi_szines

Bakonyi Zoltán

tulajdonos
lencses_tamas_1

Lencsés Tamás

tulajdonos
Pek_szines.

Pék Zoltán

vezérigazgató
rajz_eszter_1_ok

Rajz Eszter

operatív igazgató

Megrendelői vélemények

Valljuk, hogy minőségi munkát és megvalósítható célokat csak megbízható alvállalkozói körrel együttműködve vagyunk képesek elérni. Az évek tapasztalatait hasznosítva, jól átgondolt rendszerek szerint végezzük megbízásainkat, ezzel kivívva ügyfeleink rendületlen bizalmát.

Projektek

Partnerek